Eksklusiv
og effektiv

Imponerende lydsvag

Biblock sætter ny standard
for lyd og effektivitet.

Weishaupt’s Biblock er en eksklusiv varmepumpe, der giver dig alt det bedste samlet i et stilrent kabinet.

  • Imponerende lydsvag udedel

  • Kan placeres i tæt bebyggelse

  • Konstrueret til det nordiske klima

  • Online kommunikation

  • Høj COP-værdi

  • Intuitiv betjening

  • Lige så effektiv som jordvarme

  • Elegant design

Mange tak for din henvendelse, vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 arbejdsdage. Såfremt du ønsker en hurtigere hjælp, bedes du kontakte os pr. telefon 43 27 63 00.
Noget gik galt - prøv venligst igen.

5 års garanti på alle varmepumper

Luft/vand varmepumperne fra Weishaupt leveres som standard med 5 års garanti, det er din sikkerhed for optimal drift og god økonomi. Læs mere om service på varmepumper under service.

35 dB(A) giver muligheder

Med kun 35 dB(A) ved 1,5 meters afstand, kan udedelen til denne luft/vand varmepumpe nemt placeres i tæt bebyggelse, tæt på skel og i mindre haver, uden at genere naboer eller andre med driftsstøj.

Lige så effektiv som jordvarme

En luft-til-vand varmepumpe kan erstatte f.eks. et oliefyr, og reducere varmeregningen med typisk op til 60%. Den fordelagtige økonomi skyldes, at hver gang varmepumpen bruger 1 kWh strøm, producere den ca. 3,5 – 4 kWh i varme.

Elegant, eksklusiv
og ekstrem effektiv

Weishaupt’s nye og revolutionerende varmepumpe “Biblock” er et helt unikt produkt i varmepumpesegmentet. Der er tænkt nyt samtidig med, at man har videreudviklet på de kendte styrker fra det eksisterende varmepumpe program. Den nye modulerende Biblock varmepumpe udmærker sig ved at være ekstremt lydsvag, utrolig energieffektiv og det hele er pakket ind i et elegant moderne design.

Udedelen i Biblock varmepumpen udmærker sig med et meget lavt omdrejningstal, og en aerodynamisk optimering af luftgennemstrømningen for at mindske turbulens. Begge dele skyldes den innovative vingeventilator. Ydermere sidder kompressoren ikke længere i udedelen, som man kender det fra de fleste traditionelle modeller, den er derimod monteret i varmepumpens indedel.

Den nye gulvstående indedel fremstår som en elegant og stilren enhed med LED panel og farvedisplay. Bag det smukke ydre er den som standard udstyret med sikkerhedssæt indeholdene ventiler, manometer, udlufter og snavsudskiller. Biblock varmepumpen er som standard også forberedt til køling og bivalent drift hvis det ønskes.
Kølekredsen der er udstyret med et ekstra EVI system, der sikrer et stort modulationsområde fra 3 kW op til 10,7 kW. Arbejdsområdet ligger mellem + 35º C ned til – 22º C.

Nyd når fuglene synger i haven, med en Biblock luft/vand varmepumpe bliver du ikke forstyrret.

Indbygget styring med stort og overskueligt farvedisplay. Med “Tryk-og-drej” betjening, har det aldrig været lettere at betjene en varmepumpe.

Med det lave lydniveau, kan varmepumpen placeres i tæt bebyggelse og nærmere skel end normalt.

Et diskret LED-lys på kedlens front viser kedlens aktuelle status. Grøn, gul eller rød – mere enkelt bliver det ikke.

Udedelens kabinet er fuldt galvaniseret og pulverlakeret i et ekstra tykt lag. Fordamperen har fået en speciel BlueFin anodisering, der beskytter optimalt mod korrosion og snavs.

Muligheden for at køre køl, er som standard integreret i vores Biblock varmepumper.

Vores Split varmepumper kan enkelt og bekvemt styres via App på en Smartphone eller tablet.

Biblock er med på Energistyrelsens Varmepumpe-liste.

Weishaupt har egen serviceafdeling, der udfører service på varmepumper 24 timer i døgnet.

Produktprogram Biblock
luft/vand varmepumper

Biblock WWP LB 12 kW

Den kompakte luft/vand varmepumpe i størrelsen 8 kW, dækker alt fra mindre familiehuse, nybyg, mindre erhverv og kommunale ejendomme samt sommerhuse, garageanlæg og til opvarmning af spa eller swimmingpool.

Biblock WWP LB 20 kW

Den kompakte luft/vand varmepumpe i størrelsen 8 kW, dækker alt fra mindre familiehuse, nybyg, mindre erhverv og kommunale ejendomme samt sommerhuse, garageanlæg og til opvarmning af spa eller swimmingpool.

Brochure på Biblock
luft/vand varmepumpe

Energimærke
ERP labels

Service
af varmepumper

Døgnvagt 365 dage om året
Vores serviceafdeling har åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året.
Vi er klar med hjælp og vejledning, hvis du har problemer med dit anlæg.
Hos Weishaupt udfører vi service på varmepumper, gaskedler, oliefyr, solvarme, brændere, process og damp.
Vi er eksperter med mere end 70 års erfaring.

Service på varmepumper