Luft til vand varmepumpe

Revolutionerende luft til vand varmepumpe fra Weishaupt

Weishaupts nye luft til vand anlæg i split-serien er en luft til vand varmepumpe, der er forbedret på flere væsentlige områder:

  • Støjsvag og vibrationsfri udedel
  • Mulighed for fleksibel placering
  • Bygget til det danske klima
  • Online kommunikation
  • Høj COP-værdi
  • Intuitiv betjening
  • Stor BlueFin fordamper
  • Fornuftig pris

Enkel montering = split-serien

En varmepumpe fra Weishaupt er nem og hurtig at installere. Split-serien består af en udvendige enhed, som placeres i haven, ved huset eller bag et skur, hvis man vil have et diskret luft til vand anlæg. Der kan være op til 25 meter mellem den indvendige og udvendige enhed, hvilket giver en unik og enestående fleksibilitet.

Den indvendige enhed er ikke meget større end en gaskedel og passer perfekt ind i ethvert bryggers eller fyrrum.

Pålidelighed er kodeordet

En luft til vand varmepumpe opvarmer uden problemer selv store huse og forsyner dem samtidigt med rigelige mængder varmt brugsvand. Det gør den hele året rundt, også hvis udetemperaturen skulle falde til -20°C grader. Med en energimærkning på A++, er der garanti for rigtig gode besparelser.

Find den rette løsning

En luft vand varmepumpe kan med fordel installeres som en hybrid løsning, hvor den eksisterende varmekilde bibeholdes til at dække de mest kritiske perioder i forhold til varme. Vores ingeniører sammensætter en løsning, så varmepumpen typisk dækker 70-80% af det samlede energibehov.

Hvis du vil vide mere om hvilken løsning, der passer til dit behov samt høre mere om priser på varmepumpe og mulighederne for montering, så kontakt os eller kig forbi en af vores udstillinger – du vil med sikkerhed blive positivt overrasket over vores mange tilbud og vores varmepumpe pris inkl. montering.

Få et tilbud på en varmepumpe

Tilfredse kunder og deres overvejelser

Varmepumpe luft til vand udedel
Læs mere

Attraktiv finansiering – helt uden renter i 5 år

Spar penge med en ny luft til vand varmepumpe
Læs mere

Find din lokale energiekspert

Læs mere

Indlysende fordele ved en Weishaupt luft/vand varmepumpe

Kan kombineres så det opfylder ethvert behov

 Tekniske data WWP LS 8 WWP LS 10 WWP LS 13 WWP LS 16
ERP energimærke VL 35°C A++ A++ A++ A++
ERP energimærke VL 55°C A++ A++ A++ A++
Fremløbstemperatur – varmt vand 58°C 58°C 58°C 58°C
Fremløbstemperatur – kedel vand 55°C 55°C 55°C 55°C
Arbejdsområde -20°C til +35°C -20°C til +35°C -20°C til +35°C -20°C til +35°C
Varmeydelse nominel A2/W35* 5,8 kW 7,6 kW 9,1 kW 11,5 kW
Varmeydelse COP A2/W35* 3,62 3,79 3,72 3,72
ErP data Download  Download  Download  Download
Vejledninger & manualer

Mere om vores luft til vand varmepumpe

Med en luft til vand varmepumpe er der gode penge at spare i forhold til eksempelvis et gammelt oliefyr. Faktisk kan du spare helt op imod halvdelen af varmeudgifterne ved et gammelt gas- eller oliefyr. Når du skal købe en luft til vand varmepumpe er pris naturligvis en faktor, og i den forbindelse kan vi tilbyde en attraktiv finansieringsordning, og vi har altid gode tilbud og løsninger.

Varmepumpe i al slags vejr

Et luft til vand anlæg udnytter varme energien i luften og opvarmer både rum og vand – også når det er frostvejr. Det eneste krav er, at din bolig er godt isoleret. Selve pumpen sidder uden for huset, og vores installatører sørger for at finde den helt rigtige placering, når de skal montere anlægget.

Nem betjening og høj driftssikkerhed

Der er mange fordele ved at bruge en varmepumpe med luft til vand frem for eksempelvis et oliefyr. Når du bruger luft til vand varme reduceres dine udgifter betydeligt i forhold til, hvis du får varme fra olie eller naturgas. Pumpen er nem at betjene og driftsikkerheden er høj, og på grund af den lave fremløbstemperatur er luft til vand anlæg velegnede til gulvvarme. Herudover slipper du helt for fyrrum med lugtgener.

Varmepumpe med montering

Når du får et tilbud på en luft vand varmepumpe fra Weishaupt, så er vores pris inkl. montering. Vi samarbejder med en lang række montører i hele landet, der kører som energieksperter og giver tilbud på vores varmepumper med montering.