Luft til vand varmepumpe2023-10-03T10:57:16+00:00

Luft/vand
varmepumpe

Effektiv & miljøvenlig

Støjsvag og
og effektiv
luft/vand varmepumpe.

 • Energieffektiv varmepumpe

 • Høj COP 4,62 (A7/W35)

 • Energimærke A+++ (Fremløb 35°C)

 • Fremløbstemperatur op til 60°C

 • Støjsvag og vibrationsfri udedel

 • Online kommunikation

 • Elegant design

 • Nem betjening (Stort farvedisplay)

 • Fleksibel placering

 • Bygget til det danske klima

 • Mulighed for køl

Udfyld og vi kontakter dig.

Få 5 års garanti på din varmepumpe

Luft/vand varmepumperne fra Weishaupt leveres som standard med 2 års garanti, det er din sikkerhed for optimal drift og god økonomi.

Ønsker du at forlænge din garanti, kan du med en serviceaftale opnå 5 års garanti.

Super fleksibel i forhold til placering

En luft/vand varmepumpe består af en udvendige enhed, som skal placeres i haven, omkring huset eller langs et skur. Ønsker man at “gemme” udedelen længere væk i haven, kan den placeres op til 25 meter fra den indvendige del. Det giver en unik og enestående fleksibilitet.

1 kWh strøm giver 4 kWh varme

En luft-til-vand varmepumpe vil kunne afløse f.eks. et oliefyr og dermed reducere varmeregningen markant. Den fordelagtige økonomi skyldes, at hver gang varmepumpen bruger 1 kWh strøm, producere den ca. 4 kWh varme.

Tysk kvalitet
pakket i et elegant design

En varmepumpe fra Weishaupt er nem og hurtig at installere. Split-serien består af en udvendige enhed, som placeres i haven, ved huset eller bag et skur, hvis man vil have et diskret luft til vand anlæg. Der kan være op til 25 meter mellem den indvendige og udvendige enhed, hvilket giver en unik og enestående fleksibilitet. Den indvendige enhed er ikke meget større end en gaskedel og passer perfekt ind i ethvert bryggers eller fyrrum.

En luft til vand varmepumpe opvarmer uden problemer selv store huse og forsyner dem samtidigt med rigelige mængder varmt brugsvand. Det gør den hele året rundt, også hvis udetemperaturen skulle falde til -20°C grader. Med en energimærkning på A+++, er der garanti for rigtig gode besparelser.

En luft vand varmepumpe kan med fordel installeres som en hybrid løsning, hvor den eksisterende varmekilde bibeholdes til at dække de mest kritiske perioder i forhold til varme. Vores ingeniører sammensætter en løsning, så varmepumpen typisk dækker 70-80% af det samlede energibehov. Hvis du vil vide mere om hvilken løsning, der passer til dit behov samt høre mere om priser på varmepumpe og mulighederne for montering, så kontakt os eller kig forbi en af vores udstillinger – du vil med sikkerhed blive positivt overrasket over vores mange tilbud og vores varmepumpe pris inkl. montering.

Weishaupt Splitblock findes i  størrelserne 6, 8 & 10 kW.
Afhængigt af plads, behov og muligheder, kan varmepumpen monteres som en væghængt enhed med en løs beholder alternativt findes varmepumpen også som en kompakt gulvstående model med en indbygget 165 liter varmtvandsbeholder.

Hos Weishaupt tilbyder service og support fra egen serviceafdeling.
Med en varmepumpe fra Weishaupt får du hjælpen direkte fra producenten selv.

Vores serviceafdeling har åbent 24/7-365.
Din sikkerhed for optimalt drift hele året rundt.

Den nye ekspansionsventil er kun 1 minut om at regulere til optimal COP. Dette betyder i praksis, at en Weishaupt varmepumpe kører med markant højere COP end konkurrerende modeller i op til 500 timer om året.

At flytte flere tusinde m3 luft i timen bliver aldrig helt lydløst, men du vil blive forbavset over, hvor stille vores Split model er. Omhyggelig isolering af kabinet, optimerede blæservinger og perfekt balanceret kompressor mindsker lydgenerne markant. Natdrift eller stilledrift er også en mulighed på Split varmepumpen.

BlueFin fordamper med store overflader og en forbedret korrosionsbeskyttelse, betyder at vand og snavs hurtigt preller af. Det sikre en lynhurtig afrimning samt et minimalt energiforbrug.

Udedelens kabinet er fuldt galvaniseret og pulverlakeret i et ekstra tykt lag. Fordamperen har fået en speciel BlueFin anodisering, der beskytter optimalt mod korrosion og snavs.

Vores Split varmepumper kan enkelt og bekvemt styres via App på en Smartphone eller tablet.

Find vores luft/vand varmepumper på Energistyrelsen Varmepumpe-liste. En sikkerhed for fornuftigt valg af varmepumpe, da de er verificeret af Teknologisk Institut.

Indbygget styring med stort og overskueligt farvedisplay. Med “Tryk-og-drej” betjening, har det aldrig været lettere at betjene en varmepumpe.

Varmepumpens udedel kan placeres op til 25 meter væk fra indedelen. Det er derfor muligt, at placere udedelen andre steder i haven end op ad huset.

Højeffektiv blæser med energibesparende motor og aerodynamiske vinger, resultere i en støjsvag og energieffektiv varmepumpe.

Muligheden for at køre køl, er som standard integreret i vores Split varmepumper.

Weishaupt har egen serviceafdeling, der udfører service på varmepumper 24 timer i døgnet.

Et diskret LED-lys på varmepumpens front viser den aktuelle status. Grøn, gul eller rød – mere enkelt bliver det ikke.

Varmepumpen kan producere fremløbstemperature op til 60°C trods en udetemperatur helt ned på -20°C.

Produktprogram Split
luft/vand varmepumper

Gulvstående i størrelsen 6, 8 & 10 kW

 • Kompakt placeret på gulv
 • Indbygget 165 ltr. VVB

Væghængt i størrelsen 6, 8 & 10 kW

 • Kan tilpasses med beholder efter behov og forbrug
 • Enkel placering på væg

Brochure på Split
luft/vand varmepumpe

Energimærke
ERP label

Service
af varmepumper

Døgnvagt 365 dage om året
Vores serviceafdeling har åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året.
Vi er klar med hjælp og vejledning, hvis du har problemer med dit anlæg.
Hos Weishaupt udfører vi service på varmepumper, gaskedler, oliefyr, solvarme, brændere, process og damp.
Vi er eksperter med mere end 70 års erfaring.

Energi- & miljøeffektive
varmepumpe anlæg

Go to Top