Pro Partner2021-09-24T07:13:56+00:00

Find din lokale
Pro Partner

En Weishaupt energiekspert

Din Pro Partner klarer montering og installering

En Pro Partner, har deltaget i uddannelse hos Weishaupt, så de er bekendt med både installering af varmepumpe samt montering af varmepumper og gaskedler.

Vores Pro Partnere er ligeledes installatører, som Weishaupt til hverdag har et tæt samarbejde med. Det er installatører der kender vores organisation, kender vores salgsteam og ved hvor i vores tekniske team, de kan få hjælp såfremt det er nødvendigt.

Vores Pro Partnere er godkendte partnere, som vi med glæde hjælper med rådgivning, dimensionering, beregninger og opstart til montering af varmepumpe luft til vand mv.

Du kan trygt vælge en Pro Partner til installation af din varmepumpe eller gaskedel. De har kompetent viden samt erfaring til både montering og installation af alle Weishaupts produkter. Find en Pro partner i nærheden af dig, der installerer din luft til vand varmepumpe inkl montering.

Tast din adresse eller post nummer, og find en Pro Partner i nærheden af dig

   Effektive og fremtidssikre
   varmeløsninger

   Hos Weishaupt er vi klar til at rådgive og vejlede om fremtidens energirigtige varmeløsninger.

   Skal du udskifte dit gamle varmesystem, kan du trygt tage Weishaupt med på råd. Vi har mere end 70 års erfaring med etablering og optimering af anlæg.

   Vores knowhow og viden deler vi gerne med dig. Ønsker du en nøglefærdig færdig løsning, tager vi ansvar for hele projektet og sikrer dig et optimalt anlæg.

   Hos Weishaupt får du alt under samme tag – det er et sikkert valg.

   Mange tak for din henvendelse, vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 arbejdsdage. Såfremt du ønsker en hurtigere hjælp, bedes du kontakte os pr. telefon 43 27 63 00.
   Noget gik galt - prøv venligst igen.

   Kundereferencer

   Go to Top