Pro Partner2021-09-24T07:13:56+00:00

Find din lokale
Pro Partner

En Weishaupt energiekspert

Din Pro Partner klarer montering og installering

En Pro Partner, har deltaget i uddannelse hos Weishaupt, så de er bekendt med både installering af varmepumpe samt montering af varmepumper og gaskedler.

Vores Pro Partnere er ligeledes installatører, som Weishaupt til hverdag har et tæt samarbejde med. Det er installatører der kender vores organisation, kender vores salgsteam og ved hvor i vores tekniske team, de kan få hjælp såfremt det er nødvendigt.

Vores Pro Partnere er godkendte partnere, som vi med glæde hjælper med rådgivning, dimensionering, beregninger og opstart til montering af varmepumpe luft til vand mv.

Du kan trygt vælge en Pro Partner til installation af din varmepumpe eller gaskedel. De har kompetent viden samt erfaring til både montering og installation af alle Weishaupts produkter. Find en Pro partner i nærheden af dig, der installerer din luft til vand varmepumpe inkl montering.

Tast din adresse eller post nummer, og find en Pro Partner i nærheden af dig

   Ledige stillinger hos Weishaupt

   Er du interesseret i et job hos Weishaupt ?
   Se ledige stillinger her på siden eller skriv en uopfordret ansøgning til: personale@weishaupt.dk

   Mange tak for din henvendelse, vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 arbejdsdage. Såfremt du ønsker en hurtigere hjælp, bedes du kontakte os pr. telefon 43 27 63 00.
   Noget gik galt - prøv venligst igen.

   Kundereferencer

   Go to Top