Split varmepumpe2022-04-08T10:48:24+00:00

Luft/vand
varmepumpe

Effektiv & miljøvenlig

Super økonomisk
og effektiv
luft/vand varmepumpe.

Weishaupt’s luft til vand varmepumper i split-serien er en luft til vand varmepumpe, der er forbedret på flere væsentlige områder:

  • Støjsvag og vibrationsfri udedel

  • Fleksibel placering

  • Bygget til det danske klima

  • Online kommunikation

  • Høj COP-værdi

  • Intuitiv betjening

  • Stor BlueFin fordamper

  • Fornuftig pris

Mange tak for din henvendelse, vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 arbejdsdage. Såfremt du ønsker en hurtigere hjælp, bedes du kontakte os pr. telefon 43 27 63 00.
Noget gik galt - prøv venligst igen.

5 års garanti på alle varmepumper

Luft/vand varmepumperne fra Weishaupt leveres som standard med 2 års garanti, det er din sikkerhed for optimal drift og god økonomi.

Ønsker du at forlænge din garanti, kan du med en serviceaftale opnå 5 års garanti.

Super fleksibel i forhold til placering

En luft/vand varmepumpe består af en udvendige enhed, som skal placeres i haven, omkring huset eller langs et skur. Ønsker man at “gemme” udedelen længere væk i haven, kan den placeres op til 25 meter fra den indvendige del. Det giver en unik og enestående fleksibilitet.

1 kWh strøm giver 4 kWh varme

En luft-til-vand varmepumpe vil kunne afløse f.eks. et oliefyr og dermed reducere varmeregningen markant. Den fordelagtige økonomi skyldes, at hver gang varmepumpen bruger 1 kWh strøm, producere den ca. 4 kWh varme.

Tysk genialitet
og kvalitet

En varmepumpe fra Weishaupt er nem og hurtig at installere. Split-serien består af en udvendige enhed, som placeres i haven, ved huset eller bag et skur, hvis man vil have et diskret luft til vand anlæg. Der kan være op til 25 meter mellem den indvendige og udvendige enhed, hvilket giver en unik og enestående fleksibilitet. Den indvendige enhed er ikke meget større end en gaskedel og passer perfekt ind i ethvert bryggers eller fyrrum.

En luft til vand varmepumpe opvarmer uden problemer selv store huse og forsyner dem samtidigt med rigelige mængder varmt brugsvand. Det gør den hele året rundt, også hvis udetemperaturen skulle falde til -20°C grader. Med en energimærkning på A+++, er der garanti for rigtig gode besparelser.

En luft vand varmepumpe kan med fordel installeres som en hybrid løsning, hvor den eksisterende varmekilde bibeholdes til at dække de mest kritiske perioder i forhold til varme. Vores ingeniører sammensætter en løsning, så varmepumpen typisk dækker 70-80% af det samlede energibehov. Hvis du vil vide mere om hvilken løsning, der passer til dit behov samt høre mere om priser på varmepumpe og mulighederne for montering, så kontakt os eller kig forbi en af vores udstillinger – du vil med sikkerhed blive positivt overrasket over vores mange tilbud og vores varmepumpe pris inkl. montering.

Den nye ekspansionsventil er kun 1 minut om at regulere til optimal COP. Dette betyder i praksis, at en Weishaupt varmepumpe kører med markant højere COP end konkurrerende modeller i op til 500 timer om året.

At flytte 5.000 m3 luft i timen bliver aldrig helt lydløst, men du vil blive forbavset over, hvor stille vores Split model er. Omhyggelig isolering af kabinettet, optimerede blæservinger og perfekt balanceret kompressor mindsker lydgenerne markant. Natdrift eller stilledrift er også en mulighed på Split varmepumpen.

Overfladen på den nye BlueFin fordamper er ekstrem glat og lukket i overfladen – vand og snavs preller hurtigt af. Afrimning foretages på under 1 minut, så energiforbruget til dette er derfor minimalt.

Udedelens kabinet er fuldt galvaniseret og pulverlakeret i et ekstra tykt lag. Fordamperen har fået en speciel BlueFin anodisering, der beskytter optimalt mod korrosion og snavs.

Vores Split varmepumper kan enkelt og bekvemt styres via App på en Smartphone eller tablet.

Find vores luft/vand varmepumper på Energistyrelsen Varmepumpe-liste. En sikkerhed for fornuftigt valg af varmepumpe, da de er verificeret af Teknologisk Institut.

Indbygget styring med stort og overskueligt farvedisplay. Med “Tryk-og-drej” betjening, har det aldrig været lettere at betjene en varmepumpe.

Varmepumpens udedel kan placeres op til 25 meter væk fra indedelen. Det er derfor muligt, at placere udedelen andre steder i haven end op ad huset.

Muligheden for at køre køl, er som standard integreret i vores Split varmepumper.

Weishaupt har egen serviceafdeling, der udfører service på varmepumper 24 timer i døgnet.

Et diskret LED-lys på kedlens front viser kedlens aktuelle status. Grøn, gul eller rød – mere enkelt bliver det ikke.

Varmepumpen kan producere en fremløbstemperatur på utrolige 58°C helt ned til en udetemperatur på -20°C.

Produktprogram Split
luft/vand varmepumper

Gulvstående kompakt varmepumpe 8 kW

Den kompakte luft/vand varmepumpe i størrelsen 8 kW, dækker alt fra mindre familiehuse, nybyg, mindre erhverv og kommunale ejendomme samt sommerhuse, garageanlæg og til opvarmning af spa eller swimmingpool.

Væghængt varmepumpe 8 kW

Den væghængte 8 kW, består af en udedel samt en indedel med seperat varmtvandsbeholder dimensioneret efter nødvendigt forbrug.
En fleksibel løsning, der kan tilpasses efter behov og placeringsmuligheder.

Denne model dækker typisk nybyg, renoverede villaer med lavt energiforbrug, mindre erhverv og kommunale ejendomme samt sommerhuse, fritidshuse, garageanlæg og til opvarmning af f.eks. spa eller swimmingpool.

Brochure på Split
luft/vand varmepumpe

Energimærke
ERP labels

Service
af varmepumper

Døgnvagt 365 dage om året
Vores serviceafdeling har åbent 24 timer i døgnet 365 dage om året.
Vi er klar med hjælp og vejledning, hvis du har problemer med dit anlæg.
Hos Weishaupt udfører vi service på varmepumper, gaskedler, oliefyr, solvarme, brændere, process og damp.
Vi er eksperter med mere end 70 års erfaring.

Service på varmepumper

Energi- & miljøeffektive
varmepumpe anlæg

Varmepumpe på Læsø

Hos Weishaupt er vi glade for, at vi endnu en gang kan hjælpe en kunde på Læsø. Det var tid til at udskifte den gamle fastbrændselskedel og opdatere varmesystemet til

Nybyg med varmepumpe

Et flot nybyggeri i det midtjyske bliver opvarmet af en energi- og miljøvenlig luft/vand varmepumpe fra Weishaupt. Kunden der selv arbejder i vvs branchen, ønskede en luft/vand løsning til deres

Varmepumpe i Helsinge

Vores Pro Partner Hovmand Energi har udført denne fine energioptimering i Helsinge. En gammel olie/fastbrændsel er udskiftet med en 8 kW kompakt Split varmepumpe luft/vand.

Go to Top